website templates free download

 

Cui se adresează?

Seria de 7 Workshop-uri de conștientizare (câte unul în fiecare județ) este dedicată antreprenorilor, managerilor și angajaților din departamentele de resurse umane din cadrul IMM-urilor care au sediul social sau punctul de lucru în Regiunea Sud Muntenia (județele Prahova, Argeș, Dâmbovița, Ialomița, Călărași, Giurgiu, Teleroman).

Aceste workshop-uri puse la dispoziția companiilor din Regiunea Sud Muntenia prin intermediul proiectului HRM – Human Resource Management (cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, contract POCU/227/3/8/117167) au ca scop conștientizarea și informarea antreprenorilor și angajaților din mediul privat privind importanta participarii acestora la programe gratuite de formare profesionale si la sesiuni si ateliere interactive dedicate.

De ce să participați?

 • Veți afla informații complete despre cursurile gratuite HRM, la care vă puteți înscrie în timpul workshop-ului
 • Veți afla cum să obțineți capital pentru dezvoltarea propriei afaceri sau a noilor idei și planuri de afaceri
 • Veti afla cum să motivați și să conduceți echipe
 • Veți interacționa și veți relaționa cu alți antreprenori si angajați din mediul privat

Agenda Workshop-ului

 • 10:00 – 10:30: Primirea și înregistrarea participanților
 • 10:30 – 11:15: Cuvant de deschidere     -    Prezentarea proiectului HRM – Human Resource Management (obiective/programe gratuite/rezultate) 
 • 11:15 – 12:30: Oportunități de finanțare pentru IMM-uri 2019
 • 12:30 – 13:00: Sesiune de intrebări și răspunsuri
 • 13:00 – 14:00: Prânz
 • 14:00 – 16:00: Seminar interactiv Cum să motivăm angajații prin crearea unei culturi organizaționale bazate pe auto-responsabilizare
 • 16:00 – 17:00: Concluzii: Completare formulare Grup țintă, Colectare documente, Primire deconturi, Asigurare cazare (dupa caz), Alte actiuni legate de workshop 

Cum vă înscrieți?

Întrucât numărul de locuri la workshop este de 40 de participanți (antreprenori/manageri/angajati în companii din județul Prahova), vă invităm să vă înscrieți cât mai rapid.
Participarea la acest workshop este gratuită. Transportul este decontat pentru persoanele care vin din afara localității de desfasurare a workshop-ului, dar localizate în județul Prahova, iar prânzul este asigurat de noi prin proiect.

Pentru înregistrarea la workshop, vă rugăm să completați formularul de mai jos sau ne puteți trimite un email la adriana.horne@aleron.ro sau tel. 0721.929.343 până la data de 13.02.2019.

Dacă doriți să aflați detalii despre cursurile gratuite oferite in cadrul proiectului puteți accesa www.hrmagic.ro sau ne puteți contacta la adresa de email georgiana.tudor@aleron.ro sau la tel. 0725.629.008.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
© Aleron 2018