web creation software

Logo

HRM Human Resource Management – Regiunea Sud Muntenia

„Aleron Training Center SRL” implementeaza
Proiectul „HRM Human Resource Management – Regiunea Sud Muntenia”. Proiect cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 - 2020.  
 Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana,
va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

ALERON TRAINING CENTER

Înființată în anul 2002, Aleron Training Center SRL concepe și implementează programe de formare profesională și personală la cele mai înalte standarde. Serviciile oferite se bazează pe cele mai bune practici de business venind în sprijinul companiilor și persoanelor aflate în căutarea unor training-uri de cea mai bună calitate.

Misiunea Aleron Training Center SRL este de a livra cele mai bune cursuri cu cei mai buni lectori către clienții săi. Urmărește pregătirea specialiștilor și consultanților pentru cariere internaționale la standarde internaționale, contribuind astfel la obiectivul național de profesionalizare a resurselor umane din România, colaborând cu companii multinaționale și naționale.

Se implică în evenimente în sprijinul studenților cu teme de actualitate din mediul de business și oportunități de joburi.

Gama variată de cursuri oferită cuprinde programe de training pentru companii, cursuri acreditate ANC din diferite domenii (IT, Vânzări, Marketing, Business, etc.). Organizează și cursuri SAP de tip open/public, custom sau e-academy și e-learning.

Acordă o atenție deosebită selectării și pregătirii lectorilor săi. Cu toții au atât o cunoaștere detaliată a cursului respectiv, având deja experiența predării acestuia, precum și o experiență practică dobândită prin participarea în proiecte.

Cursurile se susțin în locații moderne cu facilități la cele mai înalte standarde.Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
© Aleron 2018