DESPRE CURSURILE GRATUITE HR-CENTER 

Conferinta de lansare HRM - Human Resource Management

Miercuri, 29 august, 2018 a avut loc conferinta de lansare a cursurilor gratuite de competente antreprenoriale a proiectului HRM – Human Resource Management din Regiunea Sud-Muntenia.
Evenimentul s-a desfasurat in Ploiesti la Centrum Ballroom & Conference.
Reprezentantii Aleron Training Center au prezentat celor peste 80 de participanti detalii despre sesiunile gratuite de formare profesionala si consultanta de specialitate oferite prin proiectul HRM – Human Resource Management.
Conferinta a fost urmata de o sesiune interactiva de intrebari si raspunsuri la care participantii au aflat despre beneficiile si oportunitatile oferite, programele de formare si sesiunile de planificare strategice gratuite care vor fi derulate in cadrul proiectului. 
Totodata, in cadrul conferintei am avut onoarea sa ii avem prezenti pe: domnul Emil Draganescu – Subprefect Prahova, domnul Aurelian Gogulescu – Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, domnul Alexandru Petrescu – Directorul General al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM si pe domnul Radu-Stefan Oprea – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, care au salutat initiativa organizarii cursurilor de formare si dezvoltare profesionala continua, dar si noile oportunitati care vin gratuit in sprijinul antreprenorilor si angajatilor.
Sesiunile de o saptamana vor avea loc în perioada octombrie 2018 – iunie 2019 într-o statiune montana si vor include transport, cazare, mese și cursuri. Primele 60 de IMM-uri inscrise vor beneficia de consultanta gratuita de specialitate! Inscrierile continua! Detalii aici. 
Va așteptam la urmatoarele noastre evenimente si sesiuni de formare profesionala!

Scrie-ne oricând un mesaj pentru a confirma participarea la conferință la georgiana.tudor@aleron.ro sau contactează-ne la: 0725.629.008 și vom fi încântați să ne cunoaștem.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
© Aleron 2018

Made with Mobirise ‌

Free Web Page Builder